Tein äsken simaa, hurei! Oli mukavaa raastaa ja pilkkoa sitruunoita sekä kivaa mittailla sokereita. Eritoten kuitenkin tykkäsin siitä, mitä syntyi kun kuuma vesi, sitruunat sekä sokeri oltiin sekoitettu. Ihanaa, makeaa juomaa! Olin jo viittä vaille jättämässä hiivan kokonaan juomasta pois, jotta olisin saanut koko illan maistella sokerista litkuani. No, hiiva meni joukkoon ja huomenna pullotan siman. Muutama rusinakin (yök) pitänee laittaa, jotta tiedän koska sima on valmista. Omiksi synttäreikseni taitaa justiinsa valmistua, jes.

Ulkona sataa vettä. Äsken satoi rakeita, sitä ennemmin paistoi aurinko. Jännittävä ilma. Oikeastaan liian jännittävä ja tietyllä tavalla myös tylsä. Tekisi mieli lähteä jonnekin, mutta epävakainen sää ärsyttää. Pitääkö ulos lähteä kumppareissa ja sadetakki päällä? Mahdollisesti kerrospukeuta? Kenties laittaa villapipo ja lapaset? Äh. Koti-iltakin voi olla kiva vaihtoehto. Ehkä. Voisin panostaa tänä iltana koulujuttuihin, joita on kertynyt noin miljoona.

1. Erityispedagogiikan tehtävä
2. Työssäoppimisen oppimispäiväkirja
3. Yksilö- ja ryhmän havainnointitehtävä
4. Nuorisotutkimuksessa pitää lukea gradu, itselläni aihe "Miten ja miksi vanhemmat vaikuttavat lapsen harrastuksiin" ja tehdä tästä tutkimusreferaatti
5. Nuorisotutkimuksessa pitää lukea kaksi nuorisotutkimus artikkelia ja tehdä niistä esittely
6. Nuorisotutkimuksessa pitää lukea nuorisotutkimus kirja, itselläni on "Ruumis ja riskit", josta teen muistiinpanoja.

Siinä ne kai oli. Mutta tälläinenhän kevät aina on. Kiirettä, tehtäviä, allergioita. Ja hemmetin nuorisotutkimus sitä ja tätä. Kiinnostavaa. Ahdistaa kiire, mutta jotenkin olen sen ahdistuksen saanut pidettyä aisoissa. Onneksi.
Tässä perjantai-illan tilitys. Kiitän.