On taas hetki kun tekee mieli ihan vaan tylsyyttään kirjoitella tänne, vaikkei taaskaan kerran mitään oikeasti fiksua tai tärkeää sanottavaa olekaan... Voin toki kertoa menneestä viikonlopusta sekä tulevasta viikosta, jos vain teitä, suuri lukijakuntani kiinnostaa? Ai kiinnostaa vai? Okei, saamanne pitää. ;)

Viikonloppu oli mukava. Oltiin koko vklp yhdessä Miian kanssa ja syötiin kaikkea herkkuu ja nyt maha on ihan pömppö! Katsottiin myös vihdoin ja viimein Pan`s labyrinth- leffa. Vaikka olinkin kuullut että leffa on raaka, oli silti pienoinen yllätys että se oli NIIN raaka. Joutui ihan pitämään toisen kädestä kiinni kun peljätti! Hyvä se silti oli!

Huomenna eli tiistaina lähden metsään. Taas kerran meidän luokan kanssa. Viivyn siellä perjantaihin asti, eli kolme yötä. Motivaatio voisi olla ehkä hieman korkeampi, sillä tällä hetkellä ei juuri oikein inspiroi lähteä metsäilemään. On kipeä olo, nenä vuotaa, aivastuttaa, on kylmä... Noo, aina leireillä kivaa on ollut, toimintaa ja kaikkea uutta tullut koettua, joten eiköhän se into taas kasva kun on paikan päällä. Kunhan ei vettä sada tuutin täydeltä niin ok. (Viimeksi satoi ja se ei ollut ihan kiva...). Ainiin, mennään siis Evolle, joka on jossain Hämeenlinnan kupeessa. Että jos minusta ei kuulu mitään lauantaihin mennessä, tulkaa sieltä hakemaan.

Tällä hetkellä istun villapaita päällä, villasukat jalassa ja siemailen teetä. Töihin vielä pitäisi lähteä. Huh. Onneksi vielä illalla Miia saapuu tänne, joten hän saakoon luvan hoitaa mut terveeksi huomista varten. Jes.
Nyt menen metsästämään kumppareitani vintiltä. Tai ehkä odotan vielä puoli tuntia, jotta pikkuveli saapuu. Hän saa tulla kanssani vintille. Yksin en uskalla. Siellä asuu käsihirviö.