Hyvät lukijat, haluan jakaa kanssanne nyt tämän asian, sillä
a) itse olen tähän päivään asti usein ollut hädissäni kyseisen asian takia
c) uskon että monet muutkin ovat
d) tämä oli sen verran loistava juttu, että mitä sitä pihtaamaan.

Eli, sattuipa tässä muutama päivä sitten, että taas kerran tämä tyttö hieman roiskautti punaviiniä keltaiselle, lempihupparilleen... great. Punaviinitahroja oli aikas paljon...
No, siinä pienessä viinitilassa, heitin hupparin päälle kasan suolaa (imee nestettä) ja sen jälkeen laitoin yöksi lavuaariin likoamaan kuuman veden ja pesuaineen kera. (mikä ei ehkä ollut fiksu juttu, sillä kuumuus ehkä jotenki polttaa sitä kiinni paitaan.. en tiiä). Seuraavana aamuna tilanne oli toivoton, paita oli läpimärkä mutta tahrat paikoillaan. Noo, myöhemmin samana päivänä pesin paidan pesukoneessa kaksi kertaa niin, että kummallakin kerralla laitoin hurjat määrät paitaan tahranpoistoainetta. No, eipä tehonnut tämäkään.

Voin sanoa että tässä vaiheessa oli jo vähän hätä. Kyllä te tiiätte, se mun lempihuppari. Keltainen, iso huppu. Aina mulla päällä. Tilanne oli siis traaginen :D

Sitten jostain netistä pongasin ohjeen, että kun laittaa kahvinkeittimille ym tarkoitettua nestemäistä kalkinpoistoainetta, niin se poistaisi tahran. Päätin kokeilla. Vaihdoin kalkinpoistoainepulloon sumutepullonpään, ja sumuttelin tahroille ainetta reilusti. Ja varmuuden vuoksi kahteen kertaan.
Niin siinä vaan sitten kävi, että muutaman tunnin päästä huomasin tahrojen alkavan hävitä! Tajutonta!
Laitoinpa vielä paidan pesukoneeseen ja tadaa, puhdas on!
Kokeilkaa ite jos ette usko. Vaikkei ei tuo varmaankaan kaikkiin vaatteisiin toimi, mutta tähän toimi, vaikka ei todellakaan ollut tuore tahra.

Mutta ainakin mun elämä on nyt pelastettu kun lempparipaita on vielä hengissä! :D jesjes!

Enpä olisi koskaan uskonut kirjoittavani blogiin puhtaanapidosta, mutta... uusi askel tämäkin.. :D