On sellainen hassu tunne, ettei elämässä muka tapahdu mitään, kun ei ole tänne mitään kirjoitettavaa. Toisaalta, miksi kaikkea pitäisi tänne purkaa, tuskin kukaan jaksaisi kuunnella päivittäisiä sepostuksia päivieni tapahtumista... Mutta ei, elämäni ei ole pysähtynyt, vaan ollut hyvinkin vauhdikas, aurinkoinen, myrskyisä, hassu, rakkausmainen ja herkullinen. Ai millä tavoin? No.. tuntuu vaan siltä.

Niin.. no, olen ruskettunut! hip huraa! Minä, joka palan aina ja olen valkoinen, omistan kauniit rusketusraidat. Kiitos säänjumalat auringosta, helteestä ja ihanista ilmoista! Sellaisista ihanista ilmoista, että ollaan päästy Miian mökille, Kuusijärvelle, rantapuistoon, kallioille istumaan. Kiva lämmin kesä.

Mitäs muuta... Vietän pitkästä aikaa koti-iltaa. Perjantaina! Hyvä näinkin, välillä. Erinäköisiä kekkereitä tälle illalle kyllä olisi, mutten jaksa mennä. Syön karkkia, teen savutofuwokkia, katson sinkkuelämää ja luen potteria. Maksani kiittää tästä illasta.

Äh, ei mulla muuta nyt ollutkaan. Jos joku jaksaa vielä blogillani vierailla, niin tässä tilitys elämästäni. Se on mukava.